Објављено дана Оставите коментар

Свечани пријем ученика освајача медаља на међународним школским такмичењима у Градској управи

Ученици панчевачких школа који су као представници Републике Србије освојили медаље на међународним школским такмичењима посетили су Градску управу у уторак, 19. октобра где их је угостио градоначелник града Панчева, Александар Стевановић заједно са руководством Спортског савеза, председником Слободаном Битевићем, генералним секретаром Дејаном Перићем, председником Савеза за школски спорт Панчева Душаном Лукићем и генералним секретаром Јеленом Ђорђевић.

И поред ванредних околности наши ученици, велики спортисти дали су свој максимум на веома значајним такмичењима међународног нивоа освојивши укупно 8 медаља. Градоначелник градаПанчева, господин Александар Стевановић је овом приликом честитао ученицима и истакао важност школског спорта за нашу заједницу. Уз одличну сарадњу са локалном самоуправом, Спортским савезом Панчево и Савезом за школски спорт Панчева као и свим градским клубовима очекује се наставак постизања добрих резултата и афирмација ученика кроз школски спорт.

На пријему су присуствовали освајачи медаља на Школаријади, светском школском првенсту за ученике млађе од 15 година која је одржана у Београду у периоду од 12. до 19. септембра у следећим спортовима:

РВАЊЕ:

Милица Секуловић – сребро

Огњен Тодосијевић – сребро

Наталија Обрадинов – бронза

Стефан Тодосијевић – бронза

ЏУДО:

Алекса Ђуровић – бронза

КАРАТЕ:

Сара Жунић – сребро

На међународном такмичењу под називом „Спортске игре младих“ које је одржано у августу месецу у Сплиту, освојене су две златне медаље:

ТЕНИС:

Мина Капор

ШАХ:

Марко Милановић

Официјални видео Школаријаде можетепогледати кликом на линк

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

5 × 3 =