Објављено дана Оставите коментар

Изабрани најбољи ученици, професор, школа и директор школе у 2021. години

17. децембра у сали Културног центра, Спортски савез Панчево је у оквиру традиционалне манифестације „Избор за најбоље спортисте града Панчева“ наградио и најбоље ученике, професора, школу и директора школе.

У претходној школској години програми Савеза за школски спорт реализовали су се под отежаним околностима али то није била препрека нашим ученицима да нас представљају на различитим нивоима школских спортских такмичења и освајају меаље. Свакако најзначајнији догађај била је Школаријада, светско школско првенство у 14 спортских дисциплина за ученике млађе од 15 година. Ученици панчевачких основних школа освојили су укупно 6 медеља од којих су 3 биле сребрне и 3 бронзане. Критеријум за награђивање је био освајање медаља на највишем рангу такмичења. Обзиром да освојене 3 сребрне медаље имају потпуно исти сјај и вредност одлуком Управног одбора ове године је направљен изузетак и уместо једног ученика и једне ученице награђена су:

Огњен Тодосијевић, ученик ОШ „Ђура Јакшић“ – сребрна медаља у рвању, Милица Секуловић, ученица ОШ „Стевица Јовановић“ – сребрна медаља у рвању и Сара Жунић, ученица ОШ „Свети Сава“ – сребрна медаља у каратеу.

За најбољег професора награђен је Љупчо Цветкоски из Економско-трговинске школе „Паја Маргановић“. Љупчо је у школској 2020/2021. години као вођа екипе школе излазио на сва школска такмичења и са својим ученицима постизао одличне резултате од општинског до државног нивоа.

У конкуренцији најбољих школа награда је уручена Специјалној школи за основно и средње образовање „Мара Мандић“. И поред малог броја реквизита и мањих могућности за реализацију наставе колеге дају свој максимум како би допринели развоју својих ученика.

У складу са препорученим епидемиолошким мерама није било лако организовати школска спортска такмичења. Већи број активности реализован је на отвореним теренима а кад то није било могуће подршку нам је пружила ОШ „Мирослав Мика Антић“ на челу са директорицом Драганом Крстић. Увек доступна, одговорна и пуна разумевања за школски спорт Драгана је награђена признањем за најбољег директора школе.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

2 − 1 =