Објављено дана Оставите коментар

ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ У СТРЕЉАШТВУ

Савез за школски спорт Панчева и Стрељачка дружина „Панчево 1813“, као домаћини окружног такмичења, дочекали су такмичаре у стрељаштву. Такмичење је одржано у среду, 21.03.2018. за дечаке и девојчице основних и средњих школа.

Екипни и појединачни победници остварили су пласман за републичко такмичење које ће се одржаи у Смедереву, 18.04.2018. али и за Спортску олимпијаду школске омладине Војводине (СОШОВ), која ће се одржати у Новом Саду од 17. до 20. маја 2018. године.

Ове године, Панчево ће имати највећи број представника на оба такмичења јер су прва места и златне медаље освојили појединци у 3 категорије и екипе панчевачких школа у све 4 категорије.

У мушкој и женској конкуренцији основних школа, прва места освојиле су екипе ОШ „Мика Антић“ са наставником Владимиром Анђелковић. Пласман за даље такмичење у појединачној конкуренцији освојили су Теодора Кондић из ОШ „Жарко Зрењанин“ из Качарева са наставником Владимиром Михајловић и Михајло Слијепчевић из ОШ „Бранко Радичевић“ са наставником Костом Мирковић.

Женска екипа ЕТШ „Паја Маргановић“ са професорком Биљаном Трифуновић, покушаће да понови или поправи прошлогодишњи пласман (3 место). Мушка екипа Машинске школе „Панчево“ са професорком Жужаном Халас и ученик Александар Павловић из ТШ „23. Мај“ са професорком Зорицом Секуловски, такође ће представити своје школе и јужнобантски округ.

Желимо им пуно среће и успеха на предстојећим такмичењима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three × two =