Објављено дана Оставите коментар

ИЗАБРАН НОВИ ПРЕДСЕДНИК САВЕЗА ЗА ШКОЛСКИ СПОРТ ПАНЧЕВА

На изборној Скупштини Савеза за школски спорт Панчева, одржаној 16.03.2018., у Малој сали Градске управе, изабран је нови председник Савеза за школски спорт Панчева.

Кандидати за председничку позицију били су Душан Лукић, професор физичког васпитања из ЕТШ „Никола Тесла“ и Драган Вулин, наставник физичког васпитања ОШ „Гоце Делчев“ из Јабуке. Оба кандидата су својим досадашњим радом и ангажовањем допринела развоју школског спорта представљајући, заједно са ученицима, своје школе и свој град.

Досадашњег председника, Борисава Станковића, који је својим радом поставио Савез на највиши ниво, оставио дубок траг и овом приликом проглашен за почасног председника, већином гласова, наследио је Душан Лукић.

Новоизабрани председник Савеза, истакао је да ће ова организација наставити да развија пројекте које је са тимом започео Бора Станковић и приоритет ће остати омасовљавање и ширење школског спорта али и унапређење наставе физичког васпитања упркос ери информационих технологија.

Сви програми и пројекти Савеза за школски спорт Панчева су подржани и финансирани од стране локалне самоуправе што представља велику потпору. Панчево је град спорта у којем школски спорт заузима веома значајно место.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

20 − eleven =