Објављено дана Оставите коментар

Међуокружно такмичење у кошарци

МУШКЕ ЕКИПЕ ОШ „ИСИДОРА СЕКУЛИЋ“ И ГИМНАЗИЈЕ „УРОШ ПРЕДИЋ“, ОСВОЈИЛЕ ДРУГО МЕСТО НА МЕЂУОКРУЖНОМ ТАКМИЧЕЊУ У КОШАРЦИ!

У Београду, 5. и 6. марта, у Хали спортова „Шумице“, одржана су међуокружна такмичења у кошарци за основне и средње школе у обе конкуренције.

Састале су се екипе, победници града Београда, Јужнобачког, Средњобанатског и Јужнобанатског округа.
Ученици ОШ „Исидора Секулић“, и њихов вођа професор Владимир Илић као и ученици Гимназије „Урош Предић“ са професорком Александром Радмановић, достојно су презентовали своје школе и град Панчево. Обе екипе су у финалу изгубили од вршњака из Београда, који су се квалификовали за републичко такмичење.

Екипу ОШ „Исидора Секулић“ су представљали ученици: Тимић Вукота, Тимић Балша, Кендерешки Димитрије, Сушец Петар, Поповић Тадија, Стринић Никола, Кнежевић Страхиња, Илић Сава , Петровић Давор и Ранковић Милош. Вођа екипе професор Мр Владимир Илић.

Екипу Гимназије су представљали ученици: Лука Иванчевић, Иван Паровић, Матеја Стринић, Сергеј Тулић, Огњен Бендић, Алекса Бркић, Милан Репац, Лука Машић, Дејан Француз и Урош Марковић. Вођа екипе професорка Александра Радмановић.

Као победници окружног такмичења, дечаци из ОШ „Исидора Секулић“ и Гимназије „Урош Предић“, представљаће град Панчево на овогодишњим олимпијским играма Војводине, СОШОВ, у Новом Саду.

Image may contain: 11 people, basketball court
ОШ „Исидора Секулић“

 

Гимназија „Урош Предић“

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

5 × four =